Sparkle Train-Ing

Als trainer help ik organisaties om hun medewerkers op een duurzame manier vol energie en werkgeluk aan de slag te houden. Met behulp van quick wins, snelle tips en trucs en makkelijk toe te passen oefeningen zoek ik met hen de verdieping op.

Op mijn prettig strenge en charmante (eigen)wijze treed ik op als confronterende ‘stok achter de deur’. Zodat mijn klanten zelf stappen zetten, in beweging komen en uiteindelijk heerlijk in hun vel zitten. Daarbij werk ik met creatieve en uitdagende opdrachten.

Voortaan gaan zij zelf aan de slag met thema’s als energie, vitaliteit en gezondheid. En weten ze wat te doen en wat te laten om te sprankelen op de werkvloer!

De mensen die bij mij aankloppen, vaak vanuit HR of het management, weten meestal zelf al veel van een vitale levensstijl en werkgeluk. Toch zijn ze zoekend, omdat er zoveel -en veel tegenstrijdige- informatie beschikbaar is.

Daarnaast blijken er vaak meerdere thema’s te spelen die invloed hebben op de (mentale) gezondheid, bijvoorbeeld op het vlak van zingeving of verbinding. Zowel bij individuele medewerkers als binnen teams.

Hen bied ik mijn inspirerende expertise aan. Daarbij bekijken we gezamenlijk het hele plaatje; wat past specifiek bij de ontwikkelvraag? Dat brengen we eerst in kaart, aan de hand van handige vragen en checklists. Zodat ik vervolgens een training op maat, ontwikkeltraject of workshop kan aanbieden.

Als organisatie kun je kiezen uit 3 verschillende producten: de inzichtgevende Quickscan, een leerzame Workshop of een geheel passende Training.