Sparkle Coach-Ing

Je bent iemand met veel interesses en je houdt graag verschillende ballen tegelijk in de lucht. Zinvol werk doen en iets bijdragen aan de maatschappij vind je belangrijk. Tegelijk wil je voldoende aandacht besteden aan je gezondheid en je sociale leven met familie en vrienden. Ook energie, ‘balans’ en jezelf blijven ontwikkelen staan hoog op je wensenlijst. Je wilt dus best veel.

Ondertussen krijg je juist steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt. Als je zo blijft pushen, gaat vanzelf een keer het licht uit. Als je teveel met anderen bezig bent en te weinig met jezelf ook. Als de emoties hoog oplopen of juist afvlakken, houdt het een keer op. Uiteindelijk ben je de dupe, en je omgeving met jou. Dan zie je nergens meer het nut van in. Anderen inspireren zit er dan ook niet meer in. En presteren, ho maar!

Kortom: je ervaart stress en zoekt iemand die daar ervaring mee heeft en je kan helpen, omdat je merkt dat het zo niet langer door kan gaan. Je noemt wat je zoekt zelf een ‘stok achter de deur’, zodat je zo snel mogelijk de boel weer op orde hebt. In de praktijk blijk je daarnaast ook een uitlaatklep en rustpunt te zoeken; iemand die jou tijd en aandacht geeft en een moment gunt om even ‘stil te staan’.

Laat mij je helpen. Ik begeleid je door je inzicht te geven in wat er mis gaat. Door je te leren hoe het anders kan. Naar meer energie, naar een betere gezondheid, naar een rustig hoofd, naar verbinding met anderen en naar wat jouw leven zin geeft.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende individuele coaching varianten: de snelle Finder, de bijzondere Specials of het op maat gemaakte traject.